Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare, lämna din sorg bakom dig

Det ljusnar
går mot dag
fast du inte vill se det


Du falnar i kanterna
det som varit din glöd
ebbar ut


Det ljusnar nu
en ny sol


mot horisonten


Varesej du vill det
eller ej
blir dagen din


Gå vidare




Fri vers av Tea Alex
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-24 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex