Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DINA GLITTRANDE ÖGON

Dina glittrande ögon

får mej att le

av förälskelse

Ditt leende och dina händer

min åtrå och längtan tänder

Allt som är du

ger ljus i min själ

När vi är tätt intill

 kan vi känna

som om tiden står still

Dina andetag

så nära mej

Mina nära dej

Ögon

som är blinda

för allt annat

När vi kärleken till varandra

har anammat

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-24 17:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2012-10-25

  Ninananonia VIP
Så fint.. :)
2012-10-24

  ResenärGenomLivet
Lugna och kärleksfulla ord...vackert...
2012-10-24

  M M Mannheim VIP
Vad vackert du skaldar....vad skönt för den som upplever det tillsammans med dig.
2012-10-24

    Ken Cassel
Mina glittriga ögon och andetag gör dig så svag

Så jag har förstått nu, att det är mig som du vill ha

Ha med dig vid din sida varenda dag..:))

Kramar..
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP