Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DU MISSADE EN CHANS SOM SKAPADE TÅRAR.


DÖ AV TÖRST

Torka inte mina tårar.
Dom kommer droppa ner.
De kommer ge näring till någon
En person som förtjänar mig.

En dag kommer du vara törstig
Men alla vattendropparna kommer vara torkade
För du missade när det rengnade sist.




Fri vers av DEvert
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-24 22:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vilken underbar dikt! Fantastiskt uttryckt! Bokmärker så den får spridning...
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

DEvert
DEvert