Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haile Selassie är död - Jesus lever!


DET SANNA LEJONET AV JUDA STAM

misty in roots

britney in boots

nu är vi under noll

men det spelar ingen roll

mästerkattan

hålls på mattan

befinner mig på plus

för jag tog en annan buss

ur babylon

drog gustafsson

som abraham från ur

bröt upp från sin kultur

grönt, gult och rött

sövande sött

men detta lejongap

bär väckelsebudskap

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/10 2012

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-25 17:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=sTI36Pdjbto&feature=relmfu

2012-10-25

    ej medlem längre
Courage.
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP