Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på det femte smäller det

tiden läker alla sår
det måste vara så
det har vi ju alltid sagt
allt ska blekas bort tillslut
vi behöver bara vänta

ett två tre på det fjärde ska det ske
så är det
det vet vi
om vi inte trodde på det skulle vi bli galna
så vi tror
och vi väntar fortfarande
och vi räknar ner

ett två tre på det fjärde ska det ske
på det femte smäller det




Fri vers av born-on-a-train
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-25 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så det gör ont att läsa.
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

born-on-a-train