Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag minns min ungdom, av gunnar hilén, inspirerade till uppläxningen här, står att läsa som kommentar även. Texten skrev sig 2012.


Kritik på en text (1682) en smula om kärlek, eller nästan





En del människor tror sig veta det mesta
eller åtminstone allt om hur det går, till
att knulla. Trots att de inte vet varken vad
man kondomer har till eller hur, sätter dem
på och i så fall var, när.

Att själva kroppshanteringen skulle
ur kärlek springa, något är man får veta
i program på teve, sådant skall dock inte
tas för allvarligt på, ety då älskogar skulle
behöva brukas som, ordvals.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-24 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP