Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen skillnad

 

 

 

det är ingen skillnad
det finns inga avstånd

någonstans på jorden är livet slut

tiden som var kort känns lång 
när man saknar någon -

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-10-27 15:24



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
"någonstans på jorden är livet slut": Ja, det gäller ju hela tiden ...se tillvarons obegriplighet!
2012-11-01

  Cris
Vackert å sant!
2012-10-30

    Jane S VIP
Ömsint text.
2012-10-30

  anits VIP
Så sant.......
2012-10-28

  Ingela Svenson VIP
Så precist koncentrat, din specialitet!
2012-10-27

  Maiah VIP
ett klart budskap från dig... gillar denna jättemycket
2012-10-27

  Hanna Mari Wallin
så sant...

2012-10-27

  Nanna X
gillar bild/text-korrelationen: samma tre björkar
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP