Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förut är nu

Ibland känns det fel att komma tillbaka hit
Det är en ny tid där inget är som förr
Och det passar sig inte att vara här

Ändå kan jag inte låta bli
Jag kan inte släppa det
Jag måste gå vidare
Men jag vill inte

Jag kan skapa nytt
Men jag vill vara som då

Varje gång försöker vi på nytt
Vi känner oss felplacerade

Men ge det en chans
Det kanske fungerar den här gången
Hoppas hoppas hoppas
På den här gången




Fri vers av Jennifer Solórzano
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-27 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Solórzano
Jennifer Solórzano