Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKA-PAD

britney spears och

burning spear

störst är det som

Fadern ger

vill du finns det

alltid mer

mer än dina ögon ser

ett steg bortom

all betong

njut av himlens

nya sång

solsken helg och

skamusik

jag är SKA-pad

helt unik

 

 

darwin var en

skum figur

ljög om djur och

om natur

men mot hans

evolution

sätter vi

revolution

hjärntvätten i

skolans värld

slår vi ned med

Ordets svärd

ingen mossig

teori

sätter syndaslaven fri

 

 

 

syndens bojor

fjättrar den

som förkastar

Frälsaren

missar du

befrielsen

har du missat

himmelen

sanningen är

intensiv

ställer krav på

våra liv

den som sig i

"leken" ger

blir ett verkligt

"burning spear"

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-28 14:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar när man blandar ska och punk. Det ska vara antingen eller. Jag gillar båda, men var för sig.
2012-10-30

  Nina.K
Ska punk? ;)
2012-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Min tro är allt annat än ytlig.
2012-10-28

  Bo Axelsson
Om inte annat så är väl evolutionen något ensidig i sin betraktelse av människans väsen! På det viset missar man vår andliga sida totalt. Och det är allvarligt! Ytlig religion kan å andra sidan åstadkomma mycken skada!
2012-10-28

  mare VIP
Evolutionen har verkligen
hjärntvättat skolans värld !
Bra diktat !
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP