Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sägs att man aldrig ska ge upp


det är så lätt att tänka på att inte ge upp
när man orkar
men
när krafterna tryter
räkningar ryter
kärleken saknas
och
ångestblommor bakas



skulle det kännas skönt
att få ge upp

i alla fall lite

i alla fall för stunden




Övriga genrer av malin.
Läst 533 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-13 19:36



Bookmark and Share


  kärleksbarn
åh vad bra...
hejja hejja,
du klarar det! :)
det märks!
skitbra!
2006-02-28

    Nallebjornen
Den här gillade jag...
Men ge inte upp, inte ens lite för det är så lätt man faller...
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.