Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evergreen

 

Havsytans sånger

omsluter blottat öra

vågspel con brio.

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av © anakreon VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-31 12:40

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Härlig bild, får mig att vilja bada, trots att jag inte är simkunnig...
2012-11-06

  Carl O Andersson
Kan inte uttrycka det bättre än Minkki
2012-11-01

  Minkki VIP
mmm.... så mycket bättre än marabou. Med andra ord - fenomenal :)
2012-10-31

  lodjuret/seglare VIP
Underfin text, men så vet också poeten hur att föra pennan, taga bladet från munnen. Om bilden, tänker att det antingen är en början på hur att sy efter schablon, eller att tränaren i laget somnat in precis efter att ha tänkt ut första placeringen i planen. Om poeten ifråga ångrar bilden borde den gå att byta ur mot en ros eller ett pärlande skratt. Om x märker ut var skatten skall kunna hittas så är det bara landskapet på ön som saknas, utöver havet, passriktningen och en smula engagemang.
2012-10-31

  walborg
Kort och fulländat
2012-10-31

    ej medlem längre
Wow.Mkt bra...
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP