Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung på nytt.

Nu minns jag.
Det där jag trodde jag hade glömt.
Som betydde allt i världen för dig.
Nu är det för sent.
Sanden har runnit genom mina händer.
Allt är dukat och redo. Glasen glittrar tyst på sitt bord. Väntan är över. Ni har gett upp.
Jag sitter i en sportbil på väg mot nya äventyr. Vad jag rymmer ifrån, min framtid och mitt hjärta.
Precis som min mamma förutspådde. Jag avslutar aldrig det jag påbörjar.
Skjuter hellre fram problemen.
Ångest.
Torkar bort svetten från pannan. Nynnar på en melodi från en svunnen tid. Någonting om kärleken som ärligast när den är till sig själv.
Solglasögonen är på. Nercabbat. Vinden trycker mitt hår bakåt. Mina lockar fladdrar. Följer vindens mönster.
Sätter in en cigarett i munnen. Rock'n Roll. Nu drar jag.




Övriga genrer av Jupiter
Läst 255 gånger
Publicerad 2012-11-02 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jupiter