Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll i maj

En fuktig majkväll med uppehåll
Den nervösa väntan
Plötsligt ett ljus i denna gråmulna stad
Närmar sig med stormsteg

Den gyllene drycken sätter guldkant på kvällen
Ut genom dörren
En nervös väntan i kylan och mörkret
Ett huvud mot axeln
Värme inombords
Benen skakar, hjärtat pumpar

En natt någon annanstans,
Kylig morgon påväg hem

Glädjefulla dagar - stanna hos mig!




Fri vers av Jupiter
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-14 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jupiter