Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommer tillbaka


Amerikas

Och jag står på branten av
Grand Canyon när jag
får 2006 att vakna
Kommer gående
mot Las Vegas tomma natur
över strecken
mot casinon
hand i hand med alla
urvattnade indianer
Dansar
på våra mynt
Och Coloradofloden flyter fram
Det är något hungrigt
över den tomma öknen
Suger av en dröm som kommer
utan sömn
Den solen ifrån väst
för himlen
ner i törst
Den rosa guden
reser sig i natten
på main street
Rullar ner fönsterrutorna
och spottar på
helig mark




Fri vers av Punx
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-03 02:44



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Provoserande symbolik. Jag spottar på roluetten och ser vart jag hamnar.
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Punx
Punx