Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Burleskrepris, varning utfärdad.


Janet på Hinsan

Det måste konstateras att hon blev rätt aggressiv
den dag som hon fick veta att han levde dubbelliv.
De bodde i ett radhus ett par mil utanför sta'n
men han drog till sin lya, som låg vid Stureplan,
rätt ofta för att träffa den unga vackra kvinna
som inte bara var en fantastisk älskarinna.

Nej, faktum var att denne slemma fullblodsegoist
var gift med henne också. Så han var bigamist!
Två bostäder, två bilar, två fruar och två liv
två fyllda garderober och två alternativ
på sommarparadis. Det ena flott på Rådmansö.
Samt condo i Miami. Hon ville bara dö!

Trots det tog hon sig samman och tog det ganska kallt
och sa: "Nåja, han har ju inte dubbelt utav allt!"
Så hon skar ilsket av det där som gossar bara har
en av och levde lycklig se'n i alla sina da'r....
...fast, det är klart förstås att hon nu har ett jävla snärj
att jobba hop till ciggisar och snask på Hinseberg.

Där tycks de inte veta att hon kristnades till JaneT
för ingen kallar henne något annat än "Organet".




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-03 08:52

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
En suverän hantering av mannens ångest inför att berövas sin manliga stolthet, gradvis eller, som i den tillspetsade burlesken, radikalt - vilka människoöden du tvinnat isär...
2012-11-09

    ej medlem längre
Mycket bra.
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP