Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄGG NER!


Hon ber mig komma ut.
Jag vill inte.

Hon knackar på dörren.
Jag svarar inte.

Telefonen ringer.
Jag är inte hemma.

Det luktar gott från köket.
Jag har ingen matlust.

Hon sjunger och skrattar.
Jag är molande tyst.

Egentligen vill jag komma ut.
Men nu är det försent.

Hon tröttnar på mig.
Och jag tröttnar på mig själv.

Kan jag inte sluta nu?
Måste jag vara så förbannat envis?

Hon tycker inte om mig längre.
Jag tycket inte om mig längre.
Ingen tycker om mig längre.

MEN JAG KAN INTE SLUTA!




Övriga genrer av Ored
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-02-14 00:22



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
ja varför? självdestruktiv kanske.
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ored