Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill Du bli välkomnad, älskad?

Då skall Du leta reda på ett barn
som vill leka och delta med Dig i någon
lek fullt ut. Du kommer att få en stund
som får Dig att glömma allt annat för det ni
gör det tar över Ditt liv på direkten. Och av bara
farten kommer Du på saker som ni kan göra och
ni kommer att få så roligt tillsammans, och ni kom-
mer att skratta många gånger. Brukar Du bli trött
när Du är ute och går? Då skall Du se att i leken
blir det så kul att Du hinner inte ens märka om Du
blir det. Och Du behöver bara tänka på att ha
sådana kläder på Dig så Du kan röra Dig, klättra,
slänga Dig åt olika håll utan besvär och
givetvis tåliga skor eller stövlar!

När sen leken är slut och Du är hemma igen
kommer middagen att smaka så gott och Du
känner Dig varm och så hjärtans glad som Du
inte varit kanske sedan Dina barndomsår och
Du har fått massor av frisk luft. För ni har
väl varit ute?

Och tittar Du Dig i spegeln så ser Du att
har fått röda rosor på kinden!

Sen på kvällen kommer Du på Dig med
att sitta mysa och skratta för Dig själv
för att Du haft så roligt...

Du visst är det fint med äkta rosor...

Du kan till och med säga: Från egen odling!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-04 13:19



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Underbar text, grattis!
2012-11-10

  ULJO
Härlig text du bjuder på. Grattis till placeringen.
2012-11-10

  Lars Hedlin
En text som gillas mycket..
2012-11-05

  Eva Langrath VIP
Gillas skarpt
2012-11-04

    ADI Nehlin
fin text..tyckte om
2012-11-04

    ej medlem längre
Härligt!
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt