Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad Ewa-Britt

 

Med rim och reson som främsta vapen

hon så  ofta ser vem som är klädd och vem som är naken

 Med oförstäld blick och stämma
hon den klokaste man kan klämma

Ifall här på sidan någon lider nöd
då Ewa-Britt med sin penna giver stöd

Vild och galen poet här kan vistas,
ack,ve ifall han på Ewa-Britt
så gnäller, hon honom då med 
 en rak höger fäller

Ewa-Britt möter var människa
med hjärta, ibland kan hon
dock verka som en ung flicksnärta

 




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 2331 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2008-09-11 14:23

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Denna ömsinta själ som heter Ewa-Britt hon har intagit en fin plats i mitt hjärta. Tack för att du har ordat så fint om henne och jag håller med/kram
2012-10-04

  aol
gillar henne,
2012-03-22

    ej medlem längre
En helt underbar skrivarvän hon är...
2012-01-11

  Mats Henricson
Såg att den här skrevs för länge sedan ,men den är lika aktuell än idag. EB ÄR still going STRONG !!!!!!
2011-10-22

    sunnanvind
Härlig hyllning till en härlig kvinna!
2008-09-12

  anits VIP
Ja hon är underbar
2008-09-11

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Hipp Hipp Hurra För Ewa-Britt-
2008-09-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh Mr Lindemann
vad Du kan få ihop!
Vad gör jag nu Du...
Skickar ut en kram
i cyberspace...
På lördag, ses vi
face to face...
Ronny B:s place...
****************
2008-09-11

  Sladjana Zubcevic VIP
Ja, hon är fantastisk och jag tycker mycket om henne.
2008-09-11

    Glittra G
hahaha så rimmande fint!
2008-09-11

  Havsbris
eller hur?

hon älskar dig med,
som alla ;o)

så elegant av dig
att skriva så ;o)
2008-09-11

    tramp
*nickar* instämmande
Skål för vår stora poetidol !
2008-09-11

  glittertindra
hon är fantastisk.. :)
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP