Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första advent - haiku

 

 

Dagen blir till natt



Sinnen ljusnar i mörkret





Klar skimrar stjärnan

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 1198 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-11-27 13:09

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2011-11-28

  Carola Bouvin
Fridfull på ett skimrande vis.
2011-11-28

  Eva Helene VIP
Skimrande skön.
2011-11-27

  Eva Langrath VIP
Skänker frid i sinnet
2011-11-27

  walborg
Skönt att läsa!
2011-11-27

    glasa VIP
igårkväll
eller rättare redan natten
det var som jag dog
in i mörkret
och när jag vaknade idag
var jag själv första ljuset

din adventshaiku
och särskilt raden

sinnen ljusnar i mörkret

är så skimrande underbar
precis som skimret i stjärnan

där för ville jag berätta mig
som svar
2011-11-27

    ej medlem längre
fin...
2011-11-27

  Maria T
Fin adventshaiku
2011-11-27

    ej medlem längre
som jag gillar
2011-11-27

  Lilla My* VIP
Väldigt vacker som förmedlar allt om Advent!
2011-11-27

    ej medlem längre
Med få ord lyckas du förmedla en stämning att njuta av.
2011-11-27

    lory
nice mr.lindemann
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP