Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från en lillasyster

Jag sitter med gråten i halsen
Det är jobbigt nu

Varför?
Varför sa du inget till mig?

Du kunde öppna ditt hjärta och lätta på din smärta

Vem ska värma dig när natten är kall?


Jag funderar om jag ska gå till dig, ta den lätta vägen
Att vara med dig i all oändlighet
Att alltid ha dig att luta mig mot
Att vara din lillasyster förevigt och förevigt vara med dig

Nerför kinden rullar nu en tår
Jag vet inte längre hur jag mår

Jag kan knappt andas
Jag kippar efter luft

Jag vill inte lämna smärta efter mig
För jag vet nu hur ont det gör

Det kryper nu i min kropp
Jag kan inte säga stop

Jag är paralyserad

Jag drömmor om dig varje natt
Vill inte vakna för då är du nära
Du är en ängel som alltid ska stå vid min sida

En kärlek så stark
Jag vet inte vart jag ska ta vägen

Du stod mig så nära
Jag hade dig vid min sida


Jag kan inte andas
Jag kan inte andas mera
Jag kan knappt röra mina ögon för jag är rädd att se
Jag är rädd att se dig bland alla minnesbilder

Jag älskar dig så
Du fanns där för mig
Stöttade mig
Hjälpte mig

Nu är du borta

Allt är svart

Jag kan inte längre se ljus

Jag vill vara vid din sida

Du betydde och betyder så mycket för mig att jag inte kan förklara det på ett bra sätt
Jag älskar dig Kram från syrran




Fri vers av RamonaB
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-04 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RamonaB
RamonaB