Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är aldrig för sent



Så länge du har

en enda stund kvar

är det aldrig för sent

att älska.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-04 21:45

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Så är det! Friska livs befrämjande ord.
Ha det bra!
ML
2012-11-07

  Minkki VIP
Sant, sant, sant...
2012-11-07

  Annie b'larsson VIP
Wow! Dagens bästa.
2012-11-06

    ej medlem längre
Mycket bra i sin enkelhet!
2012-11-05

    JJ VIP
Helt underbart hoppfullt! Mvh. JJ.
2012-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Stämmer...
2012-11-04

  bittemi VIP
Nej det är aldrig försent för kärlek! Instämmer till 100%
2012-11-04

  Monika A Mirsch VIP
Sällar mig till denna poet som vet
vad människan skapats till -
att älska - äskar dig för dina ord ...
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP