Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Progress


GRATTIS Obama och USA!!



Nu ber jag för att ni demokrater ska lyckas

förändra USA till ett godare och mänskligare land,

många är vi som hoppas på ett rättvisare och

mer solidariskt USA, där den amerikanska drömmen

blir en dröm som går i uppfyllelse för ALLA!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-07 14:54



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
jag grattis till budget underskottet på
26 tusen miljarder dollar

men
vad då?
de är la inget
2012-11-07

  Nanna X
ja, skönt att han vann!
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP