Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Versen är inte ny men sökandet pågår alltjämt


Efterlysning från playan

Förlorat: ett mellangärde.
Tillgången har ringa värde
men jag vill så gärna lyxa
i min snygga strandlivsbyxa
vars så sparsmakade linning
ställer krav på återvinning.

Finner du det midjemått
som jag inte har förmått
att slå vakt om genom livet
skall du få, det är ju givet
en rätt rundlig vedergällning
för min chans till återställning!

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-09 08:57

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Det skall va gott att leva, annars kan det kvitta. Myntades i en trudelutt för några år sedan.
2012-11-09

  bittemi VIP
Härligt underhållande med igenkänningsfaktor!
2012-11-09

    Bodil Sandberg
Haha härligt rundnätt!!
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP