Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödande sår

Jag spottar svart grus när jag ser på dig
Fylls av blod i halsen

Springer för livet
Men jag kommer aldrig bort
Kämpar med allt jag har
Nära att sprängas till döds
Saliv skvätter av upprördhet

Du ser inte
Du räddar mig inte
Du kväver mig
Du bryr dig inte

Sakta sjunker jag till botten
Drunknar och kan inte andas
Får inte ut ett ord
Bara tårar

Ett slut som inte ens existerar
Lönlöst att fortsätta
En säkerhet för ingen förändring

Men jag fortsätter springa
Förbannat hopp
Hopp som inte ens finns
Men som kväver mig och min dumma optimism

Sluta.
Nu.

Det bränns
Det river
Jag blöder över revbenen
Du kan se mitt skelett
Du fortsätter att riva
River i mig och ser blodet dränka mig

Snart blir det svart
Lättnad sväljer mig
Men det blåa räddar mig
Ett hopp om gult och grönt

Men jag vet att sanningen är mörklila
Och ond.




Fri vers av Jennifer Solórzano
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-10 01:27



Bookmark and Share


  ULJO
Starkt och utlämnande, får gåshud av att läsa denna text.
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Solórzano
Jennifer Solórzano