Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommar som somnar om igen

Hon tar en tur längs badorten
och lämnar
sina barn

Flygplatsen skriker
som träden viner

Två glas vad som helst
och råttorna lyfter från
jorden

Hon stal från medicinskåpet
la sina elvaåriga
lockar under kniven

Smöret stod ute
vinbären vissnade igår
hennes tunga försöker fånga
sista glassen
hem i sulkyn


-Ring mig när du landar.


Hon hänger i trädgården

och dinglar

med 700 euro i
plastpåsar


Natten sänker sig över fågelboet

Hon la sin dotter

bredvid sig

Telefonen

tvn

micron

polisen grät sönder tröskeln


Drömmen brann ut
och in




Fri vers (Fri form) av Punx
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-11 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Punx
Punx