Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blir min död


om jag är kvar imorgon så måste jag vara helt borta




Fri vers av Punx
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-12 19:10



Bookmark and Share


  genni VIP
Jag kan inte säga mer än, bra!
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Punx
Punx