Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ilska

Man lär sig av sina misstag
Goda människor gör så
Ångrar sig och går vidare
Vill bli bättre

Du är inte en sån
Du lär dig inte av dina misstag
Du säger förlåt
En usel förklaring
Kräver en acceptering
Sen får vi bli bättre

Vi andra i världen
Ingen respekt
Ingen förståelse
Aldrig att du gör fel

Du har dina förklaringar
I dina öron helt sannolika
I våra omänskliga

Sen sen sen
Jag jag jag
Du du du

Vem handlar allt om egentligen?
Hela världen kretsar kring mig
Hela världen kretsar kring dig
De andra då
De dör och försvinner i allt som är viktigt

De har inga känslor
Det är bara de som hörs och syns som existerar
De som kommer fram då och då,
De accepteras för stunden
Sedan täcks de av dimman

Ständig ilska
Ilska som endast visas i hemliga ord
En vägg att kasta den på
Alltid arg
Aldrig glad
Nej, tvärtom

Kom fram positivitet
Ge mig skratt
Glöm upprördheten

Nu traskar vi vidare och blir bättre
Det kommer en dag för allt
Du får din
Jag får min

Nu glömmer vi det här.




Fri vers av Jennifer Solórzano
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-15 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Solórzano
Jennifer Solórzano