Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi ja, gissa den...


Min Vän Spanar´n

Min Vän den Glada Spanar´n
uti en nordlig ort
ja om ni kände henne
ni skulle glädjas stort.
Hon lyfter alla uppåt
med hjärtat fullt av gott
som om vi alla vore
mer än Bernadotte!

Den glada jäntan vallar
den bästa hund som fås
det finns ingen bättre
ej ens i grannens bås!
Hon fyller oss med dikter
och skriver dem med fröjd
vi läser sen, tar till oss
och skrivaren blir nöjd!

Av våra sköna nejder
de bästa har hon där
hon kallar dem för trygghet
familjen finns ju här!
Och vi som gillar henne
vi sjunger högt i dur
och lyser upp som; Norrsken
likt ordens trubadur!















Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 1149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-16 20:19



Bookmark and Share


  aol
Fint skrivet om en fin poet
2015-03-17

  Ljusletaren
Nämen vad läser jag ... en sång om mig ... jag smäller av ... av glädje.
Har inte läst någons dikter på en vecka pga. av att jag inte vill sitta för länge vid datorn med mitt ben. Nu hittade jag detta ... tusen tack du Solen /kram
2012-11-22

  Lars Hedlin
fint skrivet......
2012-11-18

  Eva Langrath VIP
Härliga ord om denna gemensamma skrivarvän
2012-11-16

    ej medlem längre
Förträfflig poesi om vår gemensamma vän!
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt