Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irmeline funderar

 


Säg mig vad vore
feminismens livsvillkor
värda utan män?!


 


 




Bunden vers (Haiku) av © anakreon VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-21 15:04

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja ,det kan man grunna på.Bra haiku.
2012-11-22

  Yrre VIP
Ingenting utan män behövdes det ju inte. Det hade bara hetat "lika villkor"
2012-11-22

    ej medlem längre
den frågan svider?
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP