Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23/11: Namnsdagslimerick till Klemens

 

Den oerhört sexige Klemens
var också tyvärr en av  Bremens
mest utslagna män
vars hågkomst blev den:
"Gick bort i delirium tremens".

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-23 10:14

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  tankamann
Här har en limerickexpert varit framme.
Flyter som det skall.
2012-11-28

    Bodil Sandberg

men vad menas egentligen med Bremens
undrar alltid frågvisa BodilSan
2012-11-23

  walborg
Ingen sens moral väl ...?
2012-11-23

  Midnatt
haha underbar, älskar dina namnsdagstexter (:
2012-11-23

    ej medlem längre
Limericken,

"var också tyvärr en av Bremens
mest utslagna män",

har inga förslag men där finns ingen rytm, det funkar inte.

2012-11-23

    ej medlem längre
Denna var oerhört bra!
2012-11-23

  Njord
Finns väl knappast någon som heter Klemens nu för tiden särskilt inte i Bremen!
Tack för dagens första skratt!
2012-11-23

  Rune Thorsell
Precis vad som hände en släkting till mig. Tjusig karl, poppis bland kvinnor. Svårt alkoholskadad, dog i förtid
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP