Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till de utvalda

 

Jag lyss ej till domedagstonerna

och tror nog att de gjort en blunder

som hävdar att i nästa månad

vår mänsklighet kommer gå under.

 

Men om nu vår tillvaro sviktar

och slutet är skrämmande nära

blir vi bland de sista som diktar

och vad kan man mera begära?




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-24 10:14

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag begär inte mer än så! Känns bra! Det som är utom min kontroll kan jag inte göra något åt oavsett vad en del säger här nedan! ;)
Bra skaldat!

2012-11-24

  Larz Gustafsson VIP
"Ni har inte utvalt mig utan jag har utvalt er."
Gissa vem som sade så?

Mayakalendern tror jag inte ett dugg på. Däremot tror jag på Bibeln, Guds Ord.
2012-11-24

  Annie b'larsson VIP
jag är lite rädd. kommer inte kunna sova den natten.
2012-11-24

    ej medlem längre
Underbart Calle!
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP