Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagseftermiddag

Kaffe med puss-
vad kan man mer begära?
När november dansar genomskinligt grå
och livet känns så där innerligt att leva!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-11-25 19:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och värmande skaldat
2012-12-04

  Lars Hedlin
JA den här var fin! :)
2012-11-27

  Ninananonia VIP
:) fint då...
2012-11-27

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
bättre än kaffe och kaka:) Underbart!
2012-11-26

  Linda CH VIP
Härligt värmande glädje!
2012-11-26

  Anya VIP
Livsglädje! :o)
2012-11-26

    ej medlem längre
Ja, till det innerliga Livet....!
2012-11-26

  La Magnólia VIP

Så varmt att läsa hur livets skönhet får dig att le mitt i en grå november söndag ...
2012-11-25

    ej medlem längre
Fint och livsbejakande
2012-11-25

    ej medlem längre
vilken fin dikt

om att vara människa

o mottaglig för det lilla

det är stort ...
2012-11-25

    ej medlem längre
Gulliga varma ord. Tycker om. Mycket!
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP