Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Burleskvarning!


Limerick om vådan av misstag

 


En mjölkpiga, sparkad i Älvängen
sa "nog var min matmor en sträng en.
Men allt funkade bra
till den pinsamma dag
jag förväxlade kossan med drängen!"


 


 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-25 23:23

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Det händer mig varje gång
2012-11-26

    ej medlem längre
Härligt mannen!
2012-11-26

  lodjuret/seglare VIP
Sicken grådaskig grädde det måtte
ha kommit ur den spenen.
Drängen måste efter den sockerbetan
ha fått svårt att hålla sig på benen.
Man kan anta att såväl drängen som
pigan sedan dess i ladan gärna sover.
Sedan drängen vunnit över kon
på ängen på ren walk over.
Ibland kan man verkligen undra över
hur människor är skapta o tillkomna
som berodde det på genen.
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP