Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av litet ordförråd

 

En kärleksfull man från Borås

fick ärva en talande gås

vars ordförråd var

ett betingat försvar:

"Visst älskling, men under narkos!"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-27 14:39

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ynk... ;)
2012-12-03

  Junibarn
Haha!
2012-11-27

  lodjuret/seglare VIP
Jag gillar den här ricken
den är så på pricken
och det vet man ju med gäss
eller ett sådant älskaräss
de' förstår sig på tricken

2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP