Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är meningen med döden?








?!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-28 18:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Att uppstå till ett evigt liv.
2012-11-28

  Lavinia Röd
Om inget dör kan väl inget födas och därför inte leva?
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP