Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur i all världen kan ett parti med sådana företrädare gå framåt i en aktuell opinionsmätning?


Skrämmande Dagsnyheter

 

SD

Sådana Dårar




Prosa av © anakreon VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-29 21:30

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Moderaterna i sitt första vinnarrum, där en del av kulturyttringen bestod i att erkänna hur korkat det var att betala tevelicensen. Det var bara att fortsätta i en stolt tradition där föraktet mot den vanliga människan brukat komma uppifrån. Skit rinner neråt, som det brukar heta. Mobiltelefonen och kameran med filmfunktion har bidragit till att avslöja ganska mycket som hör traditionen till, bara att det inte fångat på film i samma utsträckning förut.
2012-11-30

  Annie b'larsson VIP
Jag tror att de flesta som röstar på och sympatiserar med SD, är rädda människor som känner sig vilsna i ett samhälle där det inte tycks finnas några politiker som vill ta ansvar för att det finns jobb och bostäder, god barnomsorg, sjukvård och äldreomsorg.

Har man inte från början, genom anhöriga och i skolan, fått kunskaper som räcker till för att reda ut de viktigaste begreppen, skaffar man sig något att skylla på. Invandringen eller något annat.

2012-11-30

  Carl O Andersson
För att säga somZerko Petan: "Förståndet har sina gränser, endast dumheten är gränslös".
2012-11-30

    ej medlem längre
Ja,fy f-n.
2012-11-30

  walborg
Rädsla skapar ondska ...
Tillit skapar kraft och god energi
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP