Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ll poeta della luna skrev texten 'vilse i ett hav av frågetecken'. Jag läste och kunde inte låta bli att kommentera. Platsen för bilden är mellan Hornstull och Långholmen. Samt under en av huvudstadens broar.


Kritik på en text (886) afori smiskt





Att alls skriva
är förstås
att drunkna i bemödanden.

Om man lyckas eller ej
se det är upp till
envar möjlig läsare att bedöma.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-17 14:21



Bookmark and Share


  Federico Romano
Sant intelektuellt..
2013-04-17

    ej medlem längre
visst så är det ... men sanningen om orden bevaras av den som håller i pennan ;)
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP