Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blir det Vår snart?

Den trehundrafemtiosjunde dagen av vårt Decennium vårt Decamerone
Glömskan och dess beska ansikte bleknar i sekten av vårt icke –föremål
Den stillastående materien i folkhögskolans tunga ekdörrar -
späkte sanning med sin tunga
Grevskapens voluminösa tundra svalde våra hästar och vårt hopp
Korgarna var to mma när den festen skulle börja
Vigvattnet bryter våra barn isär -
-tuggar river sönder våra Kött,vi som fräser i panelerna




Övriga genrer av Varan
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-02-16 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Varan
Varan