Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns en massa duktiga människor i vården av idag. Frågan är bara vad de har för specialitet, vad de är duktiga på alltså. Fast de vilka häcklar sjukvården menar inte att peka på just dem som arbetar i densamma.


Om dagens fruktansvärt felunderlättade sjukvård





Om du vill bli förstådd
varför vända dig till vanvården?

Det finns ju grannar
om du ingen tro, på dem

eller vänner skulle hava
jämte mig!



(2023 09 12)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-18 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP