Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lukten av din hud

Lukten av din hud
Och ditt nytvättade hår
Gör mig trygg i oss




Bunden vers (Haiku) av pafagel
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-02-16 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pafagel