Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinter!

 

vrålar vindarna

baaara på genomresa!

längtar så länge.




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-05 10:59



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fin bildbild, ljudbild, ordbild :)
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP