Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den enes död, den andres bröd.


GUNG HO

är man glad

ska man sänkas

mår man bra

ska man kränkas

ständigt missunsamheten

som en plump på tapeten

 

 

är man entusiastisk

känner man sig fantastisk

möter man

insat-SS-tyrkan

som demoner

i kyrkan

 

 

 

lyckan blir till ett hot

så man står dig emot

en liberiaflagg

döljer avund och agg

inget nytt

samma sak

samma gamla kloak

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-05 19:06



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Så funklar livet i ett nörtskal.
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP