Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irmeline berättar


Frihet


En ängel med sargade vingar

tar mark vid min farstutrapp

med skador som faktiskt tvingar

till spjälkning, och tiden är knapp.

 

För mig fick hon gärna stanna

ty jag aktar inte för rov

att erkänna att en ängel

kan infria många behov.

 

Men jag tar fram spjälor av balsa

och sedan en lycklig försyn

gör att jag får se henne valsa

tillbaks till den svindlande skyn!




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-06 03:22

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Teodora
Bra
2012-12-06

  walborg
Vackert av en som älskar frihet mest av allt - leva och låta leva.
2012-12-06

  Yrre VIP
Ja änglar ska man inte samla på, då ramlar alla vingarna av och hamnar gråa i hörnen och under sängen, det har jag lärt mig :D Vackert detta fina du!



2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP