Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betingad repris från 2010


Brrr som i broddar

 

Vägen var hal

balansen var skral

fallet blev skäl till

ett minnestal.

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-07 07:49

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Man ska ha norska broddar - och en Rut som springer med och hjälper till med av och på beroende på underlaget.
2012-12-07

  walborg
En slags pensionärsättestupa kanske ...
2012-12-07

  lodjuret/seglare VIP
tänk så det kan rimma illa
då någon går som ut för att trilla
ibländ ser det redan illa ut
det som blir till livets slut
efterbörden firas helt stilla
2012-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Usch då...man får gå försiktigt...
det är mycket viktigt...
fin beskrivning i få rader...
2012-12-07

  Palett
Bra beskrivet av vad som kan,hända om oturen är framme !
2012-12-07

  Palett

2012-12-07

  Gunnel Eriksson VIP
Tragisk berättelse på fyra rader!
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP