Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irmeline funderar vid middagsbordet


Missade möjligheter

 

Kycklingen är söt

när man ser den

men god först när man

har tillagat den.

 

Människan kan vara

både söt och god

utan att på något sätt

tillagas.

 

Varför är det så få

som tar den chansen?




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-07 14:56

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag läser dig gärna rå!

Mike Lector;)
2012-12-08

  Yrre VIP
Visa ord detta :)
2012-12-08

  ULJO
Mycket humor här
2012-12-07

    ej medlem längre
Ha ha bra Calle!
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP