Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brevbäraren

 

 

 

det ringer på dörren
det är brevbäraren

han vill ha glögg och ögonkontakt

jag gömmer ansiktet i händerna
tills det skymmer

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-12-09 21:28



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
...och då har nog brevbäraren redan hunnit rusa vidare...? Vilken perspektivkollision!
2012-12-15

  Anya VIP
En smakfull bild av ett liv i julens skugga...fint...fint!
2012-12-11

    Jane S VIP
Brevbäraren ringer alltid två gånger, eller hur var det nu?;-)
2012-12-10

  Börje Larsson
hur bra som helst.....
2012-12-10

  Ingela Svenson VIP
tycker om!
2012-12-09

  Maiah VIP
Gillar denna ....du skriver så häftigt på ditt eget sätt
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP