Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av födsel och ohejdad vana skall du leva, först i slutet av livets bana skall du dö.


Dagens aforism 2012 12 10 Duo







Alla människor gråter
över andras tanklöshet och hjärtlöshet
- av ren kortsiktighet

***

Allting har en ände
men korven den har två

alla vandrar vägen
hjärtats ensamma väg att gå




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-10 13:41



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
en mur har två sidor, en människa är ensidig...
2012-12-11

  Palett
Det gäller att ta vara på ljuspunkterna under färden !!
2012-12-10

    ej medlem längre
tänkvärt!*

2012-12-10

  Federico Romano
Certamente..
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP