Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gemensamt för tillvarons skrönor är att de gör fjädrar till hönor.


11/12: Namnsdagslimerick till Daniel och Daniela

 

När Daniel lämnade gropen

vid liv blev publiken rätt snopen

ty lejonet bet

blott hans, ja ni vet.

"Daniela!" skanderade hopen.

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-11 07:57

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniela I
Fint

2013-01-01

  Rune Thorsell
Bästa biten på missionären
var just precis den där mackapären
den var för hövdingen reserverad
han fick den kryddad och fint serverad.

2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP