Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla läsare önskas en strålande Luciadag!


13/12: Namnsdagslimerick till Lucia

 

 

En stjärnklar natt i Syrakusa

bjöds jag ett glas glögg av min musa.

Men var hon Lucia?

Jag törs inte sia -

mina minnen är alltför diffusa.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-12 21:34

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Fnisssss...kanske lucian var en han!! ;-)
2012-12-14

    ej medlem längre
Denna var bra!
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP