Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDRA BRÄNDER

andra bränder

främmande eld

silhuetter i månens sken

radion sänder

minnen i kväll

texten har ristats in i sten

flydda tiders

präglade mynt

inte trettio av silver dock

sent omsider

aldrig för sent

ingen radiobilslekfull krock

 

 

 

andra bränder

klargöranden

när jag intog min position

öppna händer

avgöranden

aldrig tystnar min inre ton

djupblå tankar

utan dressyr

vidsträckt fält och oändligt hav

ser en faders

förtroende

moderns religion når sin grav

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    12/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2012-12-13 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP